Andre grønnsaker
Her finner du informasjon om mainepe, paprika, melon, chili-pepper, aubergine, pastinakk, beter, bladbete, reddik, ruccola og spinat.
KnollfennikelKnollfennikel er en flott grønnsak med mild lakrissmak. Egner seg fint rå i salater eller oppvarme...
GresskarGresskar er vår største grønnsak, målt som enkelteksemplar, og rekord i størrelse skal være 56...
SukkererterSukkererter kommer opprinnelig fra Vest-Asia, men dyrkes nå både i Norge, Europa og USA. Sukkerert...
SpinatBladgrønnsak med fyldig smak. Høyt næringsinnhold.
RuccolaRuccola, også kalt salatsennep, er en salat med kraftig smak.
Bladbete/mangoldBladbete, eller Mangold, er en nær slektning av rødbete. Bladene blir brukt som grønnsak. Finnes ...
ReddikReddik finnes i flere ulike farger og størrelser
BeterBeter kommer i flere farger og ulike former. Se vårt utvalg av de mest brukte sortene.
PastinakkPastinakk er en rotfrukt med søt og delikat smak, og kan brukes både i rå og tilberedt tilstand
AubergineAubergine blir også kalt eggfrukt. Fasongen er som regel avlang, men det finnes også runde variant...
ChilipepperChilipepper er en smakfull grønnsak. Alle er først grønne, noen modnes til rød, rødgul eller gu...
PaprikaPaprika kommer i mange ulike farger og fasonger.
MelonMelon kan med hell dyrkes i Norge i veksthus eller i plast-tunnel.
NepeNepe har en sprø og saftig konsistens.