Logg inn
Lukk ✕
Produkt
Type/sort
Pakning/str
Antall
Bestilling
Produkter:

Ny daglig leder

Vi ønsker Engebret Dæhlin hjertelig velkommen som vår nye daglige leder!

Engebret Dæhlin (57) er ansatt som ny daglig leder i NORGRO

 

Dæhlin er utdannet ved UMB og BI og har bred erfaring fra bransjen, blant annet gjennom Felleskjøpet Agri, NORGRO, Nortura samt ulike lederposisjoner både nasjonalt og internasjonalt i Yara.

 

Han har også arbeidet som leder av Norwegian Wood Cluster i oppstartsfasen. Som daglig leder får Dæhlin et bredt nedslagsfelt med fokus både internt og ut mot kunder, leverandører, samarbeidspartnere og eierne.

 

– Vi har stor tro på at Engebret vil være med å utvikle, kommersialisere og effektivisere virksomheten ytterligere for å sikre konkurransekraft og bærekraftig vekst i årene som kommer, sier Jo Anders Moflag, styreleder NORGRO.  

 

Jeg gleder meg skikkelig til å tiltre stillingen og komme i gang, sier Engebret Dæhlin. NORGRO er et veldrevet selskap med unik kompetanse hos de ansatte, og er godt rigget for å styrke sin posisjon ytterligere i et voksende marked framover. Jeg ser et stort potensial for både nye markedsområder og ikke minst videre vekst innen såvarer, plantemateriale og tilhørende innsatsmidler til yrkesdyrkere. Det å lede et selskap og et lag som er så tett på både kunder, leverandører, eiere og andre samarbeidspartnere er veldig spennende.

 

Vi ønsker han hjertelig velkommen til teamet og gleder oss til fortsettelsen!