Logg inn
Lukk ✕
Produkt
Type/sort
Pakning/str
Antall
Bestilling
Produkter:

Nå bør du handle jord og torv

Høsten er her, og det betyr at det er tid for å handle inn jord og torv for neste års produksjon, slik at ikke vinterkulde og frost forsinker såingen.

Jan Cato Lystad
Salgsleder
jan.cato.lystad@norgro.no
Tlf: +47 900 43 850

Torven vår brukes i profesjonelt jord- og hagebruk, både konvensjonelt og økologisk. Enten du produserer grønnsaker, blomster, planter eller bær har vi produktene som bidrar til best mulig næringstilførsel og vekst. Vi har også kunder som kjøper torv til strø til husdyrproduksjon og til hestehold.

Fordi torv er næringsfattig og har lav pH, beholder den egenskapene sine godt og det blir enkelt å holde kontroll på kalk og næringstilførsel. Torv er lett, og holder god på fuktighet samtidig som den lar overskuddsvann dreneres bort.

NORGRO eier Degernes Torvstrøfabrikk, og her produserer vi ulike typer plantejord og strøprodukter, slik det har vært gjort i alle år. Fordelen med det er at torven er lokalt produsert, og det er kort transport fra produksjonen og ut til kunden. Vi er tett på alle prosesser i forbindelse med produksjonen, og sikrer kvaliteten på produktene. Det betyr også at vi kan tilpasse innholdet etter ønsker fra kunden. Her kan du lese mer om produktene våre.

Fabrikken vår er også fremtidsrettet med utvikling av nye produkter og god kvalitet. Et godt eksempel på det er at vi har bidratt til det nye store prosjektet Økern Portal, som er Nordens største grønne tak.

Nå har du muligheten til å kjøpe jord og torv til en ekstra god pris, og tilbudet varer frem til 2.november. Les mer om tilbudet her.