NORGRO AS er en landsdekkende leverandør til registrerte bedriftskunder med org.nr. innen hagebruksnæringen

Vekstfremmende og plantestyrkende midler

Publisert: 07.12.16

I de siste årene har det blitt mer fokus på vekstfremmende og plantestyrkende midler til bruk i alle kulturer i grøntsektoren. Grunnen til dette er flere.

Strengere restriksjoner på bruken av og tilgangen på kjemiske plantevernmiddel er økende. Samtidig gjør forskning og forsøksvirksomhet det til at man vet mer om disse stoffene i dag enn tidligere. Vekstfremmende og plantestyrkende midler blir ofte omtalt som Biostimulanter. Dette er en samlebetegnelse for alle stoffer som er gunstig for kulturplantene, men som ikke går under betegnelsen gjødsel eller plantevern. 

NORGRO forhandler flere produkt som inngår i denne betegnelsen. Noen av disse produktene ble lett presentert på årets Gartnerkongress i Tønsberg. Produktbladene på disse, og vår presentasjon finner du i linkene under. Det er mye informasjon og mange produkter. Måten man bruker disse på er ved hjelp av et program som vi kan hjelpe deg å sette sammen for din produksjon. Ta gjerne kontakt med oss for mer informasjon og en hyggelig fagprat.

 
Grønnsaker veksthus:                   Silje Stenstad Nilsen – silje.stenstad.nilsen@norgro.no – Tlf. 901 68 703
Blomster:                                       Staffan Bengtsson    – staffan.bengtsson@norgro.no    – Tlf. 916 93 103
Frukt, bær og grønnsaker friland:  Gabriela Lundberg   – gabriela.lundberg@norgro.no     – Tlf. 452 59 813
 
 
 
 

Tilbake