NORGRO AS er en landsdekkende leverandør til registrerte bedriftskunder med org.nr. innen hagebruksnæringen

NORGRO styrker seg på blomster og planteskole

Publisert: 10.07.15

Nyhetsbilde

NORGRO styrker seg på blomster og planteskole ved flere nyansettelser

Staffan Bengtsson har startet som produktsjef blomster og planteskole i NORGRO. Staffan er veksthusfaglig utdannet ved NMBU. De siste årene har han jobbet som produksjonsleder hos Magne Bergerud & Sønn. Han har bred produksjonsfaglig kunnskap og gode relasjoner i bransjen. Staffan har, i likhet med NORGRO, et sterkt engasjement for norsk planteproduksjon. Staffan har kontor ved Felleskjøpets avdeling i Rygge.

Gard Milton begynte i NORGRO 1. juli som selger driftsmidler veksthus og planteskoler. Gard har lang erfaring fra blomsterbransjen. Han kommer fra Plantasjen. Der jobbet han som daglig leder på Plantasjen Source Norge AS i Larvik. Før dette jobbet han med salg og markedsplanlegging i Blomsterringen Engros AS.  I alle år har han jobbet tett med produsenter i hele Norge og har opparbeidet seg et solid nettverk i bransjen.

Kristin Evensen starter 1. oktober som kombinert selger blomster og planteskole og ekspeditør på frørommet på Sælid. Kristin har hatt en deltidsjobb på frørommet til NORGRO i mange år. Dette har hun kombinert med å være daglig leder i et hagesenter på vår og sommer.

NORGRO har med disse nyansettelsene etablert et blomsterteam som skal yte den beste service til våre kunder slik at vi i sammen skal oppnå gode resultater.

Tilbake